Intressanta personer finns dom, eller är alla redan upptagna och nöjda?

Vill du få chansen att arbeta med teamet bakom ett av Europas största varumärken? På EMUGE-FRANKEN AB har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång vara en del av gemenskapen i det lokala skandinaviska bolaget.

Vi arbetar med en TEAM-känsla och älskar att ta på oss nya utmaningar inom skärande bearbetning. SKULLE DU KUNNA VARA EN AV DESSA OM DU TÄNKER TILL?

Tjänster som vi ständigt söker personer till är teknisk försäljning samt tekniska specialister inom skärande bearbetning och just nu specifikt i Mälardalen. Vad som är mycket betydande för EMUGE-FRANKEN AB är att personen är trygg i sig själv och har ett 100% driv att vilja utvecklas inom dessa områden.

EMUGE-FRANKEN ABs ambition är att arbeta nära våra kunder, för att snabbt kunna hjälpa vid behov med vår tekniska kompetens och produkter. Vi arbetar med mindre säljdistrikt som har support av fyra mycket kompetenta tekniker, ett tech-center i Köpenhamn (för tester) samt säljsupport och marknadsföring från huvudkontoret i Örebro.

Vi jobbar med en mycket aktiv marknadsföring och gillar att hålla många event i luften, ATT SYNAS ÄR VIKTIGT! Kvalitén på våra produkter ska synas i allt vi gör, och detta gäller även för vår personal. Det ska vara kul att vara en ”EMUGIAN” när man stolt att drar på sig EMUGE-skjortan!

Nu letar vi efter en teknisk säljare till Mälardalen

Vi söker nu dig som kan ta ansvar för hela säljprocessen inom såväl korta som långsiktiga projekt inom skärande bearbetning. Du har ett affärsmässigt driv och besitter en hög social kompetens, du tycker om att har många bollar i luften och vill uppnå resultat, detta med ett glatt humör och glimten i ögat. Det är mycket meriterande om du har en teknisk bakgrund och erfarenhet inom skärande bearbetning.

Har du arbetat inom den skärande branchen och besitter en kunskap om hur marknaden i Mälardalen ser ut, ligger du i framkant!

Som teknisk säljare på EMUGE-FRANKEN kommer du att vara ansvarig för ett distrikt där du självständigt kommunicerar och besöker såväl nya potentiella kunder som redan existerande. Intentionen är att du skall guida kunderna till en effektivare bearbetning samt finna nya applikationer för företagets skärande verktyg, produkter och tjänster.

Du arbetar och utgår från ett hemmakontor. Vi erbjuder fast lön med bonus och tjänstepension, tjänstebil och ett kommunikationspaket med allt som behövs inom arbetet.

EMUGE-FRANKEN är en av världens största tillverkare inom skärande bearbetning, med största kundkategorin inom fordons- och flygindustrin och deras underleverantörer. Vi är ett skandinaviskt dotterbolag till EMUGE-FRANKEN GmbH (Tyskland) och har 21 anställda medarbetare fördelade i Danmark, Finland och Sverige där huvudkontoret ligger.

Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna även kvinnliga sökanden. Skicka in din ansökan redan idag! Kontaktuppgifterna hittar du uppe till höger!

Ansök redan idag!

Vi går igenom ansökningar och intervjuer sker löpande – vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personliga brev till marketing(a)emuge-franken.se eller magnus.andersson(a)emuge-franken.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Magnus Andersson 019-245 002