Intressanta personer finns dom, eller är alla redan upptagna och nöjda?

Vill du få chansen att arbeta med teamet bakom ett av Europas största varumärken? På EMUGE-FRANKEN AB har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång vara en del av gemenskapen i det lokala skandinaviska bolaget.

Vi arbetar med en TEAM-känsla och älskar att ta på oss nya utmaningar inom skärande bearbetning. SKULLE DU KUNNA VARA EN AV DESSA OM DU TÄNKER TILL?

Tjänster som vi ständigt söker personer till är teknisk försäljning samt tekniska specialister inom skärande bearbetning. Vad som är mycket betydande för EMUGE-FRANKEN AB är att personen är trygg i sig själv och har ett 100% driv att vilja utvecklas inom dessa områden.

EMUGE-FRANKEN ABs ambition är att arbeta nära våra kunder, för att snabbt kunna hjälpa vid behov med vår tekniska kompetens och produkter. Vi arbetar med mindre säljdistrikt som har support av fyra mycket kompetenta tekniker, ett tech-center i Köpenhamn (för tester) samt säljsupport och marknadsföring från huvudkontoret i Örebro.

Vi jobbar med en mycket aktiv marknadsföring och gillar att hålla många event i luften, ATT SYNAS ÄR VIKTIGT! Kvalitén på våra produkter ska synas i allt vi gör, och detta gäller även för vår personal. Det ska vara kul att vara en ”EMUGIAN” när man stolt att drar på sig EMUGE-skjortan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa vår VD Magnus Andersson på 019-245 002. Skicka in ditt cv och personliga brev till magnus.andersson(a)emuge-franken.com