Kunskap och utbildning har blivit en allt större och viktigare del för att få behålla och utveckla sina medarbetare och företaget. Vi på Emuge Franken AB vill gärna vara en bidragande pusselbit i ert arbete inom det området.

Vi har stor kompetens inom skärande verktyg och hur dessa används på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi kan bistå med allt från närvaro vid inkörning av nya detaljer men även grundläggande kunskap inom fräsning, borrning och gängning, till nya medarbetare på er arbetsplats.

Vi har allt från grundläggande kurser (praktisk tillämpning av verktyg) till avancerade (specialutbildning). Vårt kursmaterial är alltid aktuellt och innefattar vår senaste teknik inom verktygsuppsättning, bearbetning och material.

Om så önskas kan utbildningen ske i någon av våra produktionsenheter i Tyskland där även praktiska övningar och exempel kan komplettera de teoretiska grunderna.

Vi utbildar inom de flesta områden så som gängning, borrning, fräsning, metodik och problemlösningar.

Handhavande och utvärdering av verktyg för att, på så vis, skapa en bättre verktygsekonomi på längre sikt. Detta är väldigt viktigt, främst inom området PCD produkter. (Diamant)

Välkommen med era önskemål!