Vi växer – Ny tjänst

Key Account Manager för södra Sverige

Vill du få chansen att arbeta med teamet bakom ett av Europas största varumärken? På EMUGE-FRANKEN AB har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång vara en del av gemenskapen i det lokala skandinaviska bolaget.

Du blir en del av EMUGE-FRANKENs spännande tillväxtresa och kommer att vara en viktig kugge i vårt sammansvetsade tekniska säljteam. Vi på EMUGE-FRANKEN vill utveckla vårt engagemang i södra Sverige och framför allt marknadsföra hela vårt produktprogram som växer snabbt i hela Norden. Huvudsyftet är att få ut information om våra spetskompetenser inom gängning, fräsning, borrning och kundanpassade verktyg i hårdmetall och diamant.

I rollen som Key Account Manager på EMUGE-FRANKEN blir du ansvarig för södra Sverige och för ditt eget team som i dagsläget består utav två säljare. Du kommer att vara ansvarig för ett antal större existerande konton där ambitionen är tillväxt genom kontinuerliga besök och hjälpa kunden att optimera sin bearbetning. Din uppgift är att bygga vidare på befintliga konton samt finna nya större key account objekt. Till din hjälp har du fyra mycket kompetenta tekniker, testcenter i Köpenhamn, samt säljsupport och marknadsföring från huvudkontoret i Örebro. Som Team Leader skall du coacha, handleda och utveckla säljarna i ditt team, och se till så att teamet når sin budget.

Du arbetar och utgår från ett hemmakontor. Vi erbjuder fast lön med bonus och tjänstepension, tjänstebil och ett kommunikationspaket med alltsom behövs inom arbetet.

EMUGE-FRANKEN är ett av världens största tillverkare inom skärande bearbetning, med största kundkategorin inom fordons- och flygindustrin med dess underleverantörer. Vi är ett skandinaviskt dotterbolag till EMUGE-FRANKEN GmbH (Tyskland) och har 22 anställda medarbetare fördelade i Danmark, Finland och Sverige där huvudkontoret ligger.

Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna även kvinnliga sökanden. Vi går igenom ansökningar och intervjuer sker löpande – vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personliga brev.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa vår marknadskoordinator Catharina Viking på 019-245 007. Skicka in din ansökan till catharina.viking(a)emuge-franken.se eller magnus.andersson(a)emuge-franken.com