Vi söker förstärkning till vårat team

Teknisk säljare – sydöstra Sverige

Vill du få chansen att arbeta med teamet bakom ett av Europas största varumärken? På EMUGE-FRANKEN AB har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång vara en del av gemenskapen i det lokala skandinaviska bolaget.

Vi söker nu dig som kan ta ansvar för hela säljprocessen inom såväl korta som långsiktiga projekt. Du har ett affärsmässigt perspektiv och besitter en god kommunikativ förmåga samtidigt som du är en människokännare med glimten i ögat. Det är mycket meriterande om du har en teknisk bakgrund och erfarenhet inom skärande bearbetning.

Som teknisk säljare på EMUGE-FRANKEN kommer du att vara ansvarig för ett distrikt där du självständigt kommunicerar och besöker såväl nya potentiella kunder som redan existerande. Intentionen är att du skall guida kunderna till en effektivare bearbetning samt finna nya applikationer för företagets skärande verktyg, produkter och tjänster.

EMUGE-FRANKENs ambition är att arbeta nära våra kunder, för att snabbt kunna hjälpa vid behov med vår tekniska kompetens och produkter. Till din hjälp har du fyra mycket kompetenta tekniker, tech-center i Köpenhamn (för tester) samt säljsupport och marknadsföring från huvudkontoret i Örebro.
Du arbetar och utgår från ett hemmakontor. Vi erbjuder fast lön med bonus och tjänstepension, tjänstebil och ett kommunikationspaket med allt som behövs inom arbetet.

EMUGE-FRANKEN är en av världens största tillverkare inom skärande bearbetning, med största kundkategorin inom fordons- och flygindustrin och deras underleverantörer. Vi är ett skandinaviskt dotterbolag till EMUGE-FRANKEN GmbH (Tyskland) och har 22 anställda medarbetare fördelade i Danmark, Finland och Sverige där huvudkontoret ligger.

Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna även kvinnliga sökanden. Vi går igenom ansökningar och intervjuer sker löpande – vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personliga brev.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa vår marknadskoordinator Catharina Viking på 019-245 007. Skicka in din ansökan till catharina.viking(a)emuge-franken.se eller magnus.andersson(a)emuge-franken.com