Hej kunder!

Jag heter Magnus Andersson och är VD för EMUGE-FRANKEN AB i Skandinavien. Jag/vi vill personligen meddela dig/Er idag när vi försöker att fungera så normalt som möjligt i denna mycket osäkra tid.

Vi känner för alla runt om i världen som drabbas av Corona-viruset, antingen direkt eller indirekt. Det är i tider som dessa som vi påminns om att vi måste hjälpa och ta hand om varandra. Vår viktigaste uppgift är att se till våra nära och kära samt att bidra till ett försök att få bukt med denna fruktansvärda situation vi hamnat i.

Som din/Er leverantör av skärande verktyg vill jag försäkra dig om att vi är i drift och vår målsättning är att leverera våra fysiska varor, teknisk support och andra eventuella tjänster precis som vanligt. Just nu känner vi att det är än mer viktigt att finnas tillhands om våra kunder behöver hjälp.

EMUGE-FRANKEN kommer att göra allt för att hjälpa till med att motverka vidare spridning av Corona-viruset och har därför beslutat att alla våra resande medarbetare ska arbeta per idag hemifrån. Vi följer rekommendationer från beslutsfattande myndigheter och känner ett stort ansvar att bidra med vad vi kan tillföra. Lyckligtvis är alla våra medarbetare digitalt uppkopplade och kan hantera sina arbeten från sina hem, och därför kunna hantera alla tänkbara frågor per telefon eller mail. Vårt huvudkontor i Örebro kommer att hålla öppet tills ytterligare beslut kommer från myndigheterna.

Vi kommer att kunna bistå Er över telefon, mail eller video möten (TEAMS alt. TEAM VIEWER) under denna period. Skulle ni ha akuta problem som skulle behöva lösas med fysisk närvaro från oss, kan ni kontakta Er normala säljkontakt eller vårt Örebro kontor.

Detta är en helt ny situation för oss alla och låt oss försöka hjälpa varandra till bästa möjliga lösning, tillsammans är vi starka!

Med vänliga hälsning,
Magnus Andersson