Vi är tillbaka från semestern fulladdade med ny energi och vi är redo att ta oss an 2024. Vi vill börja året med att kika tillbaka på några höjdpunkter från 2023.

2023 var året då vi äntligen hittade vår kille för Skåne. John är fortfarande väldigt ny hos oss men han har reda börjat göra lite ljud ifrån sig och han visar varje dag att han är ett bra tillskott till vårt team.

Vi har inlett ett djupare samarbete med den tyska premiumtillverkaren av verktygshållare Karl Schüssler GmbH & Co. Med detta verktygsprogram har vi fått ett mer komplett utbud av hållare att erbjuda våra kunder vid maskininvesteringar. Tillsammans med FPC-programmet från Albrecht Präzision GmbH & Co. KG finns nu allt våra kunder kan behöva till sina CNC-maskiner.

Vi har börjat leverera Skiving verktyg till våra kunder inom fordonsindustrin och vi är spända på vad framtiden kommer att ge med dessa produkter. Kontakta din distriktssäljare/tekniker för mer information om vårt skivningssortiment.

EMUGEs uppspännings-avdelning har utvecklat ett nytt system för enklare fixering av arbetsstycken som kallas EvoGrip & EvoPoint. Mer information om detta kommer vi dela senare i år.

Vi ser fram emot vad 2024 har att erbjuda & vi önskar våra kunder och partners god fortsättning!
Ses snart!👊